Lounas 23.-28.3.
Maanantai
Kofta- marokkolaiset lihapullat tomaattikastikkeessa, mausteista bulguria ja minttujugurttia L (G)
Vegekebab, tomaattikastiketta, mausteista bulguria ja minttujugurttia L (V G)
Persikkarahkaa L G
Tiistai
Saltimbocca broilerista, salviaveloute ja paistettua polentaa L G
Palak Paneer, täysjyväbasmatia ja raita-kastiketta L G (V)
Marjakiisseliä L G
Keskiviikko
Ylikypsää possunniskaa bbq-kastikkeessa, yrttiriisiä M G
Kasvis-halloumvartaat, bbq-kastiketta ja yrttiriisiä M G
Rahkapullia L
Torstai
Pinaattikeittoa L G
Uunilohta, sitruunakastiketta ja tilliperunoita L G
Parsarisottoa, ricottaa L G (V)
Mämmiä ja kermaa L
Pääsiäisviikon suositus:
Paistettua karitsanmaksaa, paistettua sipulia ja punaviinikastiketta, prässättyä valkosipuliperunaa L G
16 €
*annoksia rajoitettu määrä!