Lounas 5.-9.2.
Maanantai
Panang currya kanalla ja yrttiriisiä M G
Panang currya härkiksellä ja korianteririisiä V G
Runebergintorttua L
Tiistai
Savulohikiusausta ja marinoituja punajuuria L G
Gratinoitua munakoisoa, paistettuja perunoita ja harissamajoneesia L G(V)
Valkosuklaapannacotta ja mansikkakastiketta L G
Keskiviikko
Pippuripossua ja perunamuussia, rakuunaporkkanoita L G
Vuohenjuustoa ja paahdettuja punajuuria, ohrattoa L (V G)
Kanelikierrepulla L
Torstai
Kanakeitto L G
Paistettua lohta, piparjuuriveloute ja tilliperunaa L G
Kurpitsarisottoa ja friteerattua halloumia L G (V)
Mansikkarahkaa L G
Perjantai
Sipulipihvi ja perunamuussia, rosmariinipuolukkaa L G
Fetalla gratinoidut valkopapu-kasvistäytteiset paprikat L G (V)
Mustikkakiisseliä ja vaniljavaahtoa L G