Lounas 6.-10.5.
Maanantai
Karitsaragu ja tuorepastaa, parmesaania L (G)
Vegeragu ja tuorepastaa, parmesaania L (G)
Mansikkarahkaa L G
Tiistai
Appelsiinikanaa, aiolia ja yrttiperunoita L G
Fetalla gratinoidut valkopapu-kasvistäytteiset paprikat L G (V)
Tiramisua L
Keskiviikko
Paistettua lohta, tomaatti-kaprissalsaa ja paahdettuja perunoita L G
Paistettua tofua, tomaatti-kaprissalsaa ja paahdettuja perunoita V G
Jugurttipannacotta ja marjakastiketta L G
Helatorstai
Suljettu
Perjantai
Oskarinleike, vihreää parsaa, katkarapuja ja choron-kastiketta, perunamuussia LG
Korvasienirisottoa ja revittyä mozzarellaa L G (V)
Raparperipaistos ja vaniljakastiketta L