Juhlatiloissamme pöytiin tarjoillut menut vähintään 10 henkilölle ja noutopöytätarjoilut vähintään 20 henkilölle.
Tilassa muistopöytä, valkoiset aidot ruusut ja valkoiset pitkät kynttilät. Pöydissä valkoiset pöytäliinat, poikkiliinat ja valkoiset kangas servetit.

 


Lisätiedot ja tarjouspyynnöt: myynti@perho.fi tai  puh. 050 524 9678 klo 9-15 



Pöytiin tarjoillut kolmen ruokalajin menut

 

Menu 1


Sokerisuolattua lohta, tilli-piimäkastiketta, kirjolohen mätiä ja jääfenkolia
**
Paistettua kananrintaa, sitruunatimjamikastiketta paahdettua perunaa
** 
Mokkapannacotta ja mansikkaa 
tai 
valitsemasi täytekakku

Kahvi, tee ja jäävesi


Menu 2


Mozzarellaa, marinoitua tomaattia, basilikaa ja paahdettuja pinjansiemeniä
 ** 
Perhon savulohta, piparjuuriranskankermaa ja tilliperunaa 
***
Sitruuna-unikonsiemenkakkua ja mascarponevaahtoa 
tai 
valitsemasi täytekakku

Kahvi, tee ja jäävesi


Noutopöytätarjoilut 

 

Kahvipöytä   


Vihersalaattia ja hunajavinegretteä
Saaristolaisvoileipäkakkua kylmäsavulohesta ja katkaravuista
Mansikkakermakakkua
Kahvia tai teetä, jäävettä
***

Täydennä kahvipöytää:
Savuporo-mallasleipäkakku
Feta-tzatzikivoileipäkakku
Feta-pinaattipiirakka
Savulohipiirakka
Vanhanajanpikkuleivät
Karjalanpiirakat ja munavoi

 


Keittotarjoilu   


Perinteistä kermaista lohikeittoa 
Mallasleipää, voita 
Mansikkakakkua

 

Kiusaustarjoilu     


Vihersalaattia, hunajavinegrettiä 
Etikkapunajuurta
Savulohi- tai kinkkukiusausta
Mansikkakakkua


Salaattipöytä   

 

Vihersalaattia ja hunajavinegretteä     
Suippokaali-fenkolisalaattia 
Omena-perunasalaattia                 
Tomaatti-mozzarellasalaattia         
Marinoitua paprikaa, munakoisoa, kesäkurpitsaa ja oliivia         
Juurileipää ja yrttituorejuustoa sekä voita


Täydennä salaattipöytää:  
Sokerisuolattua lohta
Perhon paahtopaahtopaistia        

 ** 


Täydennä lämpimällä piirakalla:
Feta-pinaatti        
Savulohi           

**

Täydennä pääruualla:
*kaikille valitaan sama pääruoka


Paahdettua munakoisoa ja fetaa, tzatzikia ja yrttibulguria 
Perhon savulohta, piparjuuriranskankermaa ja tilliperunaa 
Paistettua kananrintaa, sitruuna-timjamikastiketta ja paahdettua perunaa

**

Täydennä jälkiruualla:
*kaikille valitaan sama jälkiruoka 


Mokkapannacottaa ja mansikkaa        
Mansikka-kermakakkua     
Suklaamoussekakkua (saa V G)
Passionmoussekakkua (saa G)





Käytämme sesongin mukaan oman pellon kasviksia, juureksia ja yrttejä. Green City Farm on kestävän kehityksen oppimisympäristö, joka sijaitsee Helsingin Malmilla. Omalla pellolla päästään näkemään läpinäkyvä ruokaketju ja kokemaan, mistä ruoka tulee ja miten se siirtyy pellolta pöytään.